keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Mihin teidät sijoitetaan remontin ajaksi?

Vakioasiakkaamme ovat olleet hyvin huolestuneita henkilökunnan kohtalosta remontin aikana. Joudummeko lomautetuiksi, sijoitetaanko meidät johonkin muuhun kaupungin yksikköön vai pidämmekö lomia noin kuusi viikkoa?

Remontti alkaa 14.1.2013 ja jo nyt kirjastossa on aloitettu siirtotöitä, joiden toivomme olevan valmiita helmikuun lopussa. Remontti jatkuu toukokuun loppuun asti, mutta toivomme saavamme osan kirjastoa avatuksi helmikuun lopulla.

Siirtotöissä lähes kaikki tavarat kirjaston alakerrassa siirretään uusiin paikkoihin, hyllyt puretaan, siirretään ja kootaan uudelleen ja totta kai sisustetaankin tämän kaiken lisäksi. Työt tehdään kirjaston omin voimin, eli emme ole jouten remontin aikana.

Tiistaina 15.1.2013 pidämme kuitenkin juhlat kirjastoautotoiminnan 40 -vuotisen historian kunniaksi Kemissä. Klo 12-15 lehtilukusalissa kahvitellaan ja muistellaan monenlaisia sattumuksia kirjastoautojen reiteiltä. Samalla asiakkaillamme on mahdollisuus kysellä remontista ja tulevista muutoksista kirjastossa.

Viikolta 5, eli 28.1.2013, alkaen kirjastoauto palvelee asiakkaitamme Sairaalakadulla kulttuurikeskuksen nurkalla maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 16 - 18 ja keskiviikkoisin klo 10-12. Tämän lisäksi kirjastoauto ajaa normaalit vuoronsa kouluilla ja vakiopysäkeillään.



Edessä on kiireisiä viikkoja, joiden aikana uudistamme tiloja ja toimintoja. Toivotamme kaikki asiakkaamme tervetulleiksi takaisin kirjastoon myöhemmin keväällä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti