perjantai 3. lokakuuta 2014

Hyvää voi tehdä niin monella tavalla

Kemi on mukana tämän vuoden Nenäpäivä-keräyksessä laajalla rintamalla. Plan Suomen Kemin toimintaryhmä on kutsunut mukaan suuren joukon kemiläisiä vapaaehtoisia erilaisiin tempauksiin, joissa kerätään rahaa kehitysmaiden lapsille ja nuorille. Tähän mennessä on jo melottu, hiihdetty sulalla maalla, syöty pullia, kudottu sukkia, retkeilty, piirretty, tanssittu ja taiteiltu varojen keruun muodossa. Tarkemmin tapahtumista saa tietoa mm. facebook-sivuiltamme.

Kirjastossa varsinainen keräys toteutetaan lähes kuukauden kestävällä kirjanmyyntitapahtumalla. Asiakkaat voivat tuoda myytäväksi kassillisen kirjoja, jotka sitten myydään vähintään euron hintaan (enemmänkin saa maksaa). Kaikki tulot menevät lyhentämättöminä Nenäpäivä-keräykseen.

Kirjamyynti alkaa 13.10. ja päättyy 7.11.2014 eli Nenäpäivänä. Myymättömät kirjat on noudettava 15.11.2014 mennessä pois. Noutamattomat ja myymättömät kirjat viedään kierrätykseen.Oppikirjoja ja tietokirjasarjoja emme ota myyntiin. Kirjojen on oltava myös siistejä ja hyväkuntoisia. Kirjoja otamme myyntiin 9.10.2014 alkaen.


Kemin nenäpäiväkeräyksen päätapahtumaa vietetään kulttuurikeskuksessa perjantaina 24.10.2014. Kirjasto on silloin poikkeuksellisesti auki klo 19 asti, joten töiden jälkeenkin tänne ehtii vielä osallistumaan ja esiintymään. Ohjelmassa on ainakin musiikkia ja lapsille monenlaista puuhaa päivän mittaan. Esiintymään pääsee myös sopimalla asiasta esim. minun kanssani. Lehtilukusalin stage on vapaa pienimuotoisille esityksille.

Hyvää voi siis tehdä sekä lahjoittamalla myytävää että ostamalla kirjoja. Tervetuloa tekemään löytöjä ja viihtymään hyvän mielen tapahtumissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti